MiskolcPONT kedvezménykártya

Hasznos információk a miskolc kártyáról

Miskolc kártya


2012. március 1.-től elindult a MiskolcPONT kártyarendszer, amely különféle kedvezményeket nyújt a használóinak. Miskolc számos intézményében és üzletében is jelentős kedvézmények érhetőek el. A miskolcpont kártyarendszer úgy működik, hogy először egy kártyát kell igényelni, majd a mindennapi vásárlások alkalmával pontokat írnak jóvá a miskolckártya partnereknél. A jóváírt pontokat kedvezményes vásárlásra illetve szolgáltatások igénybevételére lehet felhasználni. A beváltóhelyek és kedvezmények listája folyamatosan bővül. Nemcsak a miskolciak, hanem a Miskolci Kistérségi Társulás 38 településén élők is kedvezményesen vásárolhatnak majd a miskolckártyával.

Miskolc kedvezménykártya


A miskolc kártyarendszer fő célja, hogy a miskolci térségben lévő helyi vállalkozások megmaradását és gazdasági fejlődését is segítse. A hivatalos miskolc kártya elfogadóhelyeken a termékek vagy szolgáltatások áraiból minimálisan 4% kedvezményt adnak, de a kedvezmény mértékét mindíg az elfogadóhely szabja meg. Az elfogadóhelyek listájáról és a kedvezmények mértékéről a miskolckartya.hu weboldalunk beváltóhelyek és kedvezmények aloldalán is tájékozódhat. Továbbá az elfogadóhely üzemeltetője határozza meg azt is, hogy a miskolckártya által biztosított kedvezmény összevonható e egyéb kedvezményekkel vagy akciókkal.

MiskolcPONT kártya


A miskolc kártya a pontbeváltó helyeken ingyenesen igényelhető és azonnal átvehető. Az igénylés feltétele azonban, hogy az igényléssel egyidejűleg valamilyen terméket vagy szolgáltatást kell venni vagy igénybevenni. Azonban ha vásárlás nélkül szeretne miskolckártyát igényelni, azt is megteheti. Csak regisztrálni kell és 500 Ft-ot fizetnie. Ezután a kártyát személyesen is átveheti a megadott címen. Az igénylők a MISKOLCpONt igéynléséhez szükséges regisztrációs űrlap kitöltésével elfogadják, hogy az üzemeltető a hatályos adatvédelmi jogszabályok betartása mellett, tárolja a megadott adatokat.

Miskolckártya


Ugyanakkor a rendszer üzemeltetője garantálja, hogy az adatokat a rendszer megszűnéséig tárolja és különböző reklám és marketing célokra nem használja fel, valamint harmadik félnek nem adja ki. Az elfogadóhelyeket felismerheti a kihelyezett MISKOLC VÁROSKÁRTYA ELFOGADÓHELY feliratű matricáról is. A kedvezménykártya nem csak a kártyán feltúntetett városban használható, hanem minden olyan településen, akik csatlakoztak a miskolckártya kedvezmény rendszerhez. A weboldalon található képi és szöveges tartalmak szerzói jogi védelem alatt állnak és hivatalos közjegyző által hitelesített írásos engedély nélkül nem másolhatóak vagy használhatóak fel.

Kategória: Miskolckártya